RIVSALT ORGINALET-HIMALAYAN SALT ROCK

299 kr

269 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

RIVSALT [riven salt] är en gastronomisk upplevelse och ett nytt sätt att lägga salt till maten. Naturligt Himalaya-salt rivas på skålen med ett rivjärn av rivjärn av högsta kvalitet. Saltet och rivjärnet blir mittpunkten för matbordet när de placeras i det medföljande skrivbordet av obehandlad naturlig ek.

Detta är den ursprungliga rivsaltprodukten med ett rivjärn i japansk stil, en salt sten från Himalaya och ett bordsställ gjord av obehandlad naturlig ek, allt levererat i ett attraktivt kartongrör.


OBS! Rivsalt Rivers rivjärn är jämförbar med en kvalitets kockkniv. För att hålla den skarp, glänsande och rostfri tvättar du rivjärnen för hand med en mild diskmedel och vatten. Använd en pensel för att ta bort lös peppar eller salt. Efter tvätt, skölj med vatten och torka noggrant med en handduk. Rivaren ska inte läggas i diskmaskinen. Om du gör det kan de skarpa kanterna skadas. Tänk på att vid varmt väder och hög luftfuktighet är det nödvändigt att sköta lite extra för ditt RIVSALT-rivjärn och rengöra ditt rivjärn mer regelbundet.