STOKED HAMBELA WAMENA-250 GRAM

159 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

STOKED HAMBELA WAMENA-250 GRAM

Ett fantastiskt Single Origin som erfarna kaffeentusiaster kommer att älska, och nykomlingar kommer att hitta som en mycket spännande upplevelse!

  • Lime, passionsfrukt, med en superintensiv och stor profil.
  • Jordgubbe, svarta bär, körsbär, lager och intensiv. Skiktad och parfymerad, stenfrukt, tropiker som passionsfrukt, bergamott, jasmin.

Bra balans, balanserad frukt. Tyngre fruktnoter, en klassisk naturlig.

 

Hambela Wamena är en av tre tvättstationer som ägs av Mekuria Mergia. Vår historia går långt tillbaka när vi brukade köpa kaffe från en annan av hans tvättstationer, Wote, under de första dagarna av Nordic Approach. Den här tvättstationen ligger i Hambela, Guji och köper körsbär från cirka 500 bönder.

Mekuria Merga är en av tre tvättstationer med detta namn. Den här tvättstationen ligger i Hambela, Guji och köper körsbär från cirka 500 bönder.

De tre tvättstationerna är uppkallade efter deras ägare, Mekuria Merga, en högt respekterad kaffepersonal med 23 års erfarenhet inom branschen. Mekuria Merga beslutade att starta sitt eget exportföretag "Wete Ambela" 2018 för att exportera kaffe från sina tvättstationer, som är kända för sina högkvalitativa kaffe.

Genomsnittspris jordbrukare betalades för körsbär i Guji: 27 Birr / kg