RIVSALT-PRESENTFÖRPACKNING SALT/PEPPAR MED BORDSSTÄLL

299 kr

239 kr

SALT & PEPPAR - rivjärn i rostfritt stål i träställ I EK. Himalaya saltstenar och lång java peppar. Allt i en snygg presentförpackning.

22*6*5 CM

SALT & PEPPER är förmodligen de vanligaste kryddorna runt om i världen. De tas för givet, ibland efterfrågade och märks sällan. Låt oss ändra det. De förtjänar att föras in i middagsljuset och visas på ett lyxigt sätt. Så säg hej till vår nya produkt, SALT & PEPPER.


RIVSALT-tillvägagångssättet för dessa mångsidiga kryddor innefattar flera välgjorda element levererade i en ren vit kartonggåva. Himalaya saltstenar, långa Java-paprika, noggrant ristad ekhållare och perfekt formad rostfritt rivjärn i japansk stil.


Himalayasalt är ett naturligt bergssalt som skapades när de förhistoriska haven avdunstade för cirka 250 miljoner år sedan. Saltstenarna varierar i färg, från rent vitt och vackert ljusrosa till dramatiskt djuprött, allt beroende på järnoxidinnehåll. Perfekt ovanpå dina mycket älskade äggröra i helgen.


Java -långpeppar har sin egen särprägel i kombination med den välbekanta svartpepparsmaken. Riven över din maträtt kommer överraskningen att överraska dig med oväntade dofter av lakrits, anis och kanel och med en kryddig känsla mot slutet. Tänk på det som en vanlig svartpeppar med en twist. Fantastiskt ovanpå en Friday Gin & Tonic.