Rörstrand_160517_8420_lo

Äng vas i svart

Pris:
769 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1201384
Antal:
NYHET! Vår storfavorit Äng har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Nu lanserar vi en större variant, som är vacker både med såväl få som många blommor. Mega Äng finns med insats i mässing eller blågrönt. Glasvasen är, precis som tidigare, munblåst.
Vasen är tillverkad i mässing med tillhörande glasinsats. Vasen Äng finns med tre ytor, mässing, svärtad mässing eller blågrön mässing. Den utskurna metalställningen fungerar som ett inbyggt blomsterstöd. Vasen Äng finns även som rektangulär.
Måtten är:
Stor: Diameter 21cm Höjd: 10 cm. Finns med mässing, svart eller blågrönt galler.
Liten: Diameter 13 cm Höjd: 9 cm. Finns med mässing, svart eller blågrönt galler.
Mega:  Diameter 40cm Höjd 7 cm. Finns med mässing eller blågrönt galler.
Rektangulär 320 x 95 x 85 mm. Mässings vas och mässingsgaller.
DESIGN: Eva Schildt
Skötselråd Äng: Mässingen är lackerad för att kunna klara av att vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaft från mässingsytan. Låter man mässingsvasen stå för länge utan att byta ut blomvattnet kan växt saft/partiklar tränga in i mässingen och den kan då bli missfärgad. Diska insatsen med vatten och vanligt diskmedel, utan slipmedel. Har det kommit växtsafter i lacken så kan det vara svårt att få bort – det är därför viktigt att ni ser till att torka bort detta genast. Har det blivit fläckar som trängt sig in i lacken så är det bäst att först använda lacknafta  eller tinner ( för att ta bort lacken ) och sedan använda mässingsputs. Mässingen kräver då regelbunden underhållning.
Vi rekommenderar Bistro koppar/mässingsputs.